Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kali - bogini destrukcji.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza postać, a raczej bogini którą grałem w Smite. Jak zaczynałem (wrzesień 2012) to fajnie się grało, teraz jedynie gram nią na Assaulcie.

Opublikowano

na domination się dobrze sprawdza tylko tam ją widziałem ale ma spory life steal co daje jej wytrzymałość jeśli chodzi o dmg to też dobry.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Bogini doobraaa lecz nie przepadam nią grać czasami jak sie trafi na assaulcie to juz pogram i wgl 2 skill jest najlepszy do ksucia xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wg. mnie to jedna z najlepszych postaci. W endgame jeśli nie dostanie stuna, nie ma bata jej położyć.

1. Skill - attack speed, speed movement i zwiększony podstawowy atak, a na dodatek krwawienie, dzięki czemu 10 niespodziewanych killi nabiłem. - Bardzo dobra umiejętność.

2. Najlepszy skill w całej grze do ksucia xD Niby mały zasięg ale jeśli cel krwawi (1) i jest nałożony trzeci skill to zadaje 40% więcej obrażeń. ;]

3. Leczenie.

4. Ulti niedoceniane, lecz jedno z lepszych, nawet jeśli w end nic nie odejmuje życia, to przez 6s. nie możemy dostać stuna (o dziwo jeśli dostaniemy stuna aktywujemy skill to on przestaje na nas działać).

...i pasywka, która 20% dodaje do lifestel'a, potężna gdy przeciwnik ma nas na jedno uderzenie, a dostaje od nas hita to przywraca nam połowę HP.

Dodatkowo tanki wymiękają przy pełnym buildzie.

Postać według mnie idealna. Teraz tylko patrzeć i płakać jak dostaje re worka i re model ( chociaż remodel się przyda) ;]

Przechwyt_nqhnshs.PNG

Takie z domination'a ;D Dodatkowo muszę się pochwalić, że dwa mecze pod rząd quadre zaliczyłem.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Ja również nie chcę jej reworka. Jest przecież wspaniała. Sam chciałem ją kupić, ale rework mnie zniechęcił. Nie wiem, jakby mogły wyglądać jej skille po nim. ;-;

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moim zdaniem rework jej pomógł i to bardzo. Wcześniej nie miała żadnego odskoku, stąd nie była często wybierana na rankedach jako jungler. Teraz to się zmieniło. Bardzo fajna pasywka która świetnie spisuje się na każdym trybie.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...